Alanya; Det är ju faktiskt så vi är .!

Igår träffade jag och Mims en gammal granne, av en slump. Han bjöd iaf hem oss på en drink, vi var ju tvungna att snacka om sommaren och allt som hänt. Lustigt nog så satt vi fortfarande kvar efter fyra timmar och många drinkar senare. Ovanligt? Nope, brukar oftast bli så med honom.
 
Det blev också ett restaurang besök och lite mat, fyllekäk vid tio på kvällen. Haha! Och sist men inte minst, Istanbul Club.
 
 
Dom dagarna jag inte har bloggat nu har vi hunnit med en hel del också. Drinkar, bråk med idioter, Dimcay mitt i natten där vi träffade en jättesöt hund, tårar har forsat, våra munnar har gått i ett med allt och alla. Man har väl alltid svar på f*cking tal ! Som vanligt drama och kaos. Men det är ju faktiskt så vi är .!

Alanya; Capella

Ikväll börjar vi med några drinkar på Capella!


Alanya; At Krabbes place!

Nu är det all in som gäller!


Alanya; Pallar inte

Alla måsten hela tiden. Allt man ska fixa här och där. Jag pallar inte. Men det känns som att jag och Mims är tvungna att göra det. Kanske ska man skaffa sig en assistent.? ;) Det hade varit något.
 
Ikväll är vi bjudna hem till några as sköna danskar. Det lär bli många drinkar där och antagligen utgång efter. Ännu en kväll av kaos?
 

Alanya; Kaos

 
Firandet av Veronica igår var galet! Det blev vattenmeloner akvarium och lite allt möjligt. Vi var kvar en stund efter stängning och kaosade lite ;) och sen gled jag och Mims sakta hemåt. Vi gick, kände att det behövdes efter en kväll som denna.

Alanya; Födelsedags party!

Ikväll ska jag och Mims på födelsedags party, så har tyvärr ingen tid att blogga just nu.!
 
Dags att fixa sig och dra i sig några freezer. ;)

Alanya; Internet knas.

Internet knasar, men sa fort jag fixat det sa bloggar jag :)
 
Ciao !

Alanya; I'm back!

Fråga inte varför jag inte bloggat på typ två månader. Jag har inget bra svar på det. Det jag kan säga är väl att jag inte riktigt haft "tid"...
 
För som vanligt händer det mycket i Alanya, är det inte drama varje dag är det något som inte stämmer. Iaf när jag och mina girls är i närheten. Men jag gillar sånt, vi gillar sånt! 
 
Det finns inte en chans att jag kan skriva om hela sommaren, det skulle ta veckor och bli en bok. En sak jag kan göra är att lägga upp lite bilder från sommaren sen.
 
Just nu sitter jag hemma med Mims och dricker lite drinkar, och senare blir det kaos i hamnen. Det är ju faktiskt lördag ;)
 
 

RSS 2.0