Alanya; Peppar spray är inte skönt precis

Igår spelade Inter mot Moskva. Jag såg inte vilken tid dom spelade förns det var 25 minuter kvar till matchen skulle börja. Så jag och Mims fixade oss snabbt och sprang till Tropical. Inter vann med 3-2 så jag var på riktigt bra humör efter det.

Senare fick vi skjuts till hamnen. Vi gick förbi Hotel Alanya där några kompisar satt, så vi softade där en stund med dom sen gick vi vidare till Hollywood. Vi hade bara varit där några minuter när jag kände hur det började sticka i hela näsan och tårarna började rinna. Jag tog handen för munnen och såg några andra göra det samma, sen störtade jag nerför trappan och ut. Jag kunde knappt andas och hostade som en gris och jag var inte ensam om det. Ena vakten kom fram till mig då och skojade att dom hade sett på kameran att det var jag som sprutade.. Jätte kul :P Jag var så jävla arg när jag kom upp på Hollywood igen, men mina kära vänner lugnade ner mig och det kom in en vodka visne ;) Det behövdes!

Kommentarer
» Postat av: Sand mellan tårna

Hej du! Kom att tänka på din blogg idag och var tvungen att googla fram den. Så du är fortfarande här, släpper inte taget ;-) Allt bra med dig? Ska läsa lite mer hos dig nu. Evigheter sen jag var inne hos dig ju...

Ha det gott!

2011-10-02 @ 18:32:45
URL: http://sandmellantarna.com
» Postat av: Linda

Haha oj som det kan gå! Undra hur dom tänkte? Ja det är ju ingen höjdare med pepparsprej ;-) en bekant till mig skulle driva med några och sprutade in sånt i brevinkastet haha dom blev INTE glada hahahär i Sverige är det skiiiit tråkigt!! Vill bara tillbaka hela tiden :-( vi har haft fint väder dom sista dagarna här så det är alltid något ju :-)

funderar du på att flytta till Norge nu eller? Vart i såfall?

Fast jag hoppas inte att du har gjort ditt i alanya och att du kommer att befinna dig där nästa sommar annars kommer jag nog att bli lite lissen i ögat ;-)

pussar och kramar!!

2011-10-04 @ 17:34:15
URL: http://jacob070527.blogg.se/
» Postat av: Sand mellan tårna

Aha! Vad har du jobbat med? Så att du åker nu snart betyder att du inte stannar i vinter eller kommer du tillbaka snart igen?

2011-10-06 @ 14:58:54
URL: http://sandmellantarna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback