Alanya; Gott folk !..

Ibland får jag riktigt otrevliga kommentarer, något som jag egentligen inte bryr mig speciellt mycket om. Och jag tänker absolut inte anstränga mig att svara eller kommentera tillbaka, tycker inte det är värt min tid. Så alla idioter där ute som skriver dessa patetiska kommentarer, jag har två saker att säga till er: 1. Gå inte in på min blogg om ni inte tycker om den eller mig, hur dum får man vara ? Haha. 2. Ingen ide att ni skriver för som sagt, jag tar inte åt mig ett skit och jag kommer inte ge någon som helst respons på dom!

Nu ska jag och Mims ut och käka, ciao !

Alanya; Herregud, vilken kväll !

Vi började som sagt kvällen på Cubana igår. Vi träffade 2 kompisar där av en slump, vi åkte till hamnen med dom. Först till Havana där Eirin, Sonya och några var, sen fortsatte alla vidare till Hollywood. Där var T och dom andra också..

När det stängde åkte vi förbi Mc Donalds och sen åkte vi till Summer Garden. Jag blev skit seg när vi kom dit, men sen skulle man ju såklart piggas upp med massa jävla tjaffs! Bayram och extremt påverkade människor säger jag bara! Det slutade med att jag och Mims åkte tillbaka till Alanya med några andra kompisar som också var där. När vi kom fram köpte vi glass och så gick vi heeem!
Mimsan !

Alanya; Äntligen internet igen!

Vårat internet har krånglat som fan och just därför har jag inte kunnat blogga... Men nu är det fixat, äntligen!! Jag och Mims håller på att fixa oss nu, vi börjar med Cubana som vi gjort dom senaste dagarna. Sen ska vi träffa EirinHavana och sen blir det såklart Hollywood där T och folket kommer vara, det är nämligen T's födelsedag :)
Jag ..
.. och Mims på Cubana igår !


"Albin"... Jag kommer inte svara på din otroligt töntiga kommentar, så du kan ju köra upp den så långt det går i röven!

Alanya; iyi bayramlar !


Alanya; Tjejeeer!

Ikväll blir det utgång med tjejerna.. Jag, Mims, Eirin, Sonya, Emelie och Emma. Vi har nog en ganska händelserik kväll framför oss ;)

Ha en bra kväll sötnosar! Ciao!

Alanya; Svar till alanyaaa

alanyaaa om Alanya; Beach party !:
Eftersom du tar upp kommentarer och svarar på dom ibland så hoppas jag att du tar upp den här också! :) 

Frågan är varför du håller dig fast i alanya så pass mycket att du sjunker så lågt att du ber folk betala din mat och snyltar massa drinkar ute? Det är skillnad på att bli bjuden och att be om att bli bjuden! Åk tillbaka till verkligheten och kamma till dig, istället för att bli sedd som en lus av alla.. Pinsamt
Jag ska svara på din patetiska kommentar lilla vännen.
Det sista jag gör är att snylta, jag kan gärna betala för mig själv, jag har pengar så det räcker och blir över! Och vad jag gör och inte gör har väl du ingenting med att göra, eller ?! Något som är ännu mer patetiskt att du inte vågar säga vem du är. Rädd för något?

Alanya; Beach party !

Jag har hunnit svara på några kommentarer idag, jag såg att jag har många och gamla, förlåt att jag inte svarat. Men som jag sagt förut, så har jag fan ingen tid till det :/

Nu ska jag börja fixa mig, ikväll blir det beach party :)

Alanya; Svar till Hanna och Angelica

Hanna om Alanya; Dags att fixa visum:
Hur gjorde du första gången du skulle fixa visum ? kan man göra det i Sverige innan eller måste det göras i Turkiet ?? 
// Hanna
Jag gick till polisen här och fixade det. Man kan fixa det på Turkiska ambassaden i Stockholm, men man måste fortfarande fixa några papper eller något här tror jag, är inte helt säkert, men hörde från en kompis att det är så.

Angelica om Alanya; Upp och ner:
Hej! :) Du har väl jobbat på hotell alanya? jag har hört att de är väldigt bra priser. Vet du hur mycket det kostar för ca 1 månad?:)
kram
Hej :)
Ja det har jag, just nu har jag ingen aning om vad det är för priser, har ej kontakt med dom så mycket längre. Så jag kan tyvärr inte hjälpa dig med det. Lycka till och hoppas du hittar nått bra!

Alanya; Jag vill blogga mer!

Jag vill bogga mer men jag hinner fan inte. Jag har massa kommentarer att svara på också och jag ska göra det så fort jag får tid till det. Jag hatar att blogga så lite, men jag kan ju inte göra så mycket åt det.

Idag var jag iaf och hämtade ut mitt UT hos polisen. Ska snart iväg och hämta några kunder, sen blir det middag och några drinkar med dom på Tropical :)

Alanya; Den senaste veckan ...

Den senaste veckan har varit galen. Jag har varit fyra gånger hos polisen, skatteverket och andra j*vla ställen för att fixa visumet, reglerna har blivit mycket hårdare. Men nu är det fixat iaf! Jag har också börjar jobba lite extra, två jobb men det går skit bra. Sen har det blivit två beachpartyn och födelsedagsfirande. Mr. Secret fyllde år. Det var rätt nice, vi blev upphämtade i en skit fräsch bmw cab och åkte till Tosmur till värsta stället. Där blev det tårta, whisky, melon drinkar och massa annat gott. Sen åkte vi tillbaka till Alanya och gick till Hollywood, mycket rolig kväll :)

För några dagar sen träffade jag och Mims två skit sköna killar från Sverige på stranden. Vi har käkat middag med dom några gånger på Tropical och så har det blivit Cubana såklart. Igår var vi på både båttur och beachparty med dom, en hel dag, skit kul var det!
Vi försökte posa lite i caben, men det gick ej så bra, hahaha :P

RSS 2.0