Stockholm; Jag HATAR spindlar!

Jag skulle gå ut och röka för ett tag sen, jag hade precis gått upp från sängen och tagit på mig jackan när jag såg en sån där jävla långben krypa i min säng. Fatta om jag hade legat kvar, då hade den krypit på mig! Jag blev helt hysterisk, började gråta och skrek på mamma. Och mamma kom och räddade hela situationen.

Jag har aldrig träffat någon som har sån spindelfobi som jag har. Den är helt galen och går fan inte att bota! Och det sjukaste är att spindlarna dras till mig, whyyy? :( Låt mig bara va, terra någon annan!

Kommentarer
» Postat av: Emma

En kompis till mig hade en liten knöl på magen som visade sig vara fullt av små spindelbebisar! :S Jag är dock rädd för fåglar, dom är äckliga.

2010-11-16 @ 22:01:36
URL: http://emmakarolinas.wordpress.com
» Postat av: Emma

Hon blev biten av en spindel (borde jag berätta det här?) som la ägg i såret typ... Jag som inte bryr mig om spindlar tycker det är äckligt.Fan, jag hatar dom kräken. Dem enda som är fina är svanar, på håll. Typ många meter bort.

2010-11-16 @ 22:09:36
URL: http://emmakarolinas.wordpress.com
» Postat av: Marie Nylén

Såfia, jag har exakt samma. Det är sinnessjukt jag vet. Man blir som ett barn. Total panik, hjärtat slår i 180, det susar i öronen... i alla fall på mig, hjärnarbetet stannar HELT upp, jag kan inte tänka för fem öre, tårarna bara rinner, jag blir stel som en pinne i hela kroppen, vet inte vad jag ska ta mig till och kan efter 5min fortfarande inte komma på vad jag ska ta mig till. Tro mig, jag vet hur det är vännen. /Märi

2010-11-17 @ 04:57:54
URL: http://www.nylen-alanya.blogspot.com
» Postat av: Sand mellan tårna

Haha fy fan va äckligt! Jag var mer rädd för spindlar förr men sen jag fick Alex har det blivit bättre. Då fick jag ta tag i situationen, kunde ju liksom inte låta en spindel krypa upp på honom om han var på golvet och lekte.

2010-11-17 @ 07:34:09
URL: http://sandmellantarna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback