Svar på era frågor!

heej :) hur kommer det sig att du flytta ner till alanya och hur har du det där nere? Tack för en bra blogg med spännande saker att läsa :P keep up the good work ;)


Svar: Der började med att jag åkte på semester hit några gånger. Sen åkte jag ner förra sommaren & jobbade & efter det har jag varit där väldigt mycket. Så ville jag åka ner i somras igen & det gjorde jag. Jag har det väldigt bra här, klart jag har problem med både det ena & det andra ibland, men det har man överallt. Kul att du gillar bloggen :)

Vad är det som den tjejen gjort som du skrivit om tidigare?

Svar: Den tjejen har stört mig väldigt mycket med hennes attityd. Sen började hon små provosera mig & då blev jag lack helt enkelt. 

Är du "officiellt" tillsammans med Glassmannen?


Svar: Nej det är jag inte. Jag kan erkänna att jag gillar honom, men sen orkar jag inte gå & tro att vi är tillsammans även om det skulle kännas så. Jag vet trots allt hur det fungerar här nere.


Vart skulle han åka nu?


Svar: Han skulle åka till en annan stad i Turkiet, vart tänker jag inte säga just nu.

Har ni bestämt hur länge ni ska vara kvar i Alanya? :)


Svar: Nej det har vi inte gjort än. Men vi blir nog kvar ett tag. Vi har 1 års kontrakt på lägenheten. Men vi får se helt enkelt...

Hur mycket tror du man hade behövt i fickpengar om man ska vara i Alanya i en vecka(per person)?
Om man äter ute typ varje dag, och går ut och festar & dricker 2-3 ggr kanske.


Svar: Jag skulle nog ta med mig 3000 sek. Det borde nästan räcka ... :)


När man letar jobb där ska man göra som i sverige och gå runt med cv?


Svar: Det kan man göra. Men sen kan du också få jobb utan att du lämnar cv, det beror på vad det är för jobb.

okeej, vad jobbar du med? jaa jag vill ju! i vår nästa år tänkte jag, för i höst tänkte jag jobba här så jag har pengar om jag skulle våga ge mig iväg. men de som får mig att tveka är att de isåfall skulle bli att jag åker ner själv för mina kompisar som innan delade samma "dröm", har nu antingen inga pengar eller fått en pojkvän i bilden... :)


Svar: Just nu jobbar jag inte. Ska kolla nya jobb. Om du verkligen vill göra det tycker jag att du ska göra det. Finns inget att förlora på det & skulle du inte trivas alls kan du ju bara åka tillbaka till Sverige. Svårare än så är det inte :)

nu blir det BARA en vecka :( vi funderar på att åka hela sommaren nästa sommar. Kollat på lägenheter nu osv. Tror du att ni kommer att bo där då också?:)


Svar: Det vet man aldrig, jag vågar inte säga något för mycket kan hända. Men vi kanske är här nästa sommar också, vi har ju kontrakt på lägenheten till Augusti nästa år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback