Alanya; Fika hos grannen & utgång !

Igår ville jag ge grannen något för att det är Bayram. Jag rotade igenom allt vi hade & jag hittade kanelbullar i frysen. Jag värmde upp 8 stycken, sen gick jag & Tess med dom till grannen. Hon bjöd in oss & där satt vi en bra stund & drack te, åt baklava, tjötade massor & kollade på tv. Hon är nog den bästa grannen man kan ha!

Jag, Sonya & Fanny satt hemma till typ halv 1 & gjorde inte speciellt mycket. Sen drog vi oss ut. Taxi ner till centrum & så gick vi till Queens Garden. Där blev det några öl sen drog jag & Sonya oss ner mot hamnen. Vi skulle leta efter Chantal.

Vi tog en runda på Havana & kollade. Då träffade vi vår gamla chef. Han var typ as full & pratade som fan, han ville ha tillbaka mig, men vi kom inte överrens om lönen så det fick vara!

På väg mot James Dean hoppar någon på mig & kramar mig. Det var E. Vi har inte sett honom på ett bra tag & han var ganska noga med att påpeka att han hade saknat oss jätte mycket & att vi inte skulle gå.

Vi kom till James Dean till slut, men vi hittade inte Chantal. Vi gick till Carisma, men ingen Chantal där heller. Vi skulle precis gå tillbaka till hamnen när Lejonet ropar på mig, han satt på Casablanca. Jag satte mig & snackade lite med honom. Där träffade jag också en tjej som jag snackat lite med på bloggen, trevligt!

Då kom Chantal, men hon drog till Carisma & vi tillbaka till Queens Garden. Satt där till nästan stängning sen gick jag tillbaka till dom andra på Carisma.

Då blev det bråk, alla ska springa runt, alla ska se vad som händer, alla ska vara i vägen, inklusive jag dårå. Men till slut fick vi upp alla till Carisma & vi hjälpte till att plocka in alla dynor till stolarna osv. Ägaren såg lite stressad ut efter allt..

Sen blev det mat på Efes büfe & sen en taxi hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback