Alanya; En jävligt rolig kväll med tjejerna :))

Kvällen började med en flaska vin på balkongen. Till slut blev klockan så mycket & vi hade fortfarande massa vin kvar. Så Fanny hämtade en kortlek & vi körde lite olika spel. Vinet tog slut rätt så snabbt.

00.26 tog vi en taxi ner till centrum. Vi gick först till Mambo & tog en öl. Fanny ville gå dit av en speciell anledning. Men vi stannade inte där så länge, vi drack vårat öl sen gick vi vidare till Queens Garden.

När vi kommer dit börjar jag & Sonya leta efter Anna & Anna. Till slut ser jag dom sitta vid ett bord, vi gick dit & kramades massor. Det hann bli lite snabb skvaller också. Sen satte jag & Sonya oss i baren med Fanny & drack öl.


Vid 2 tiden gick vi till Havana för att möta Tess & några. Jag & Sonya stannade där i typ 2 minuter sen drog vi vidare till Carisma & letade efter Chantal. Vi hittade henne inte där så vi förflyttade oss igen, nu till James Dean.


Vid halv 3 gick vi tillbaka till Queens Garden. Marie kom från Sverige igår & hon hade sagt att hon skulle besöka Queens Garden. När vi kom dit såg jag henne direkt, jag sprang fram till henne & flög på henne. Sen satt vi alla där till typ halv 4 eller något, as packade var nog dom flesta. Jag var så full att jag behövde hälla i mig en vattenflaska för att piggna till.

Jag hade under hela kvällen försökt ta min mobil ifrån Sonya. Men det gick inte, hon hade sån jävla koll. Jag försökte väl 5-6 gånger, men sen gav jag upp & försökte på andra sett. Jag sa att jag verkligen behövde ringa en tjejkompis, att jag skulle kolla klockan (trots att jag hade en på armen), jag bad tom. Marie om hjälp, haha. Men skönt var väl det, för det blev ju inga sms alls till Glassmannen.

Sen blev det mat på Efes büfe som vanligt. Jag, Fanny & Sonya satt vid ett bord. Då kommer det massa folk från Queens Garden, inga problem för mig, jag försökte bara bete mig. Sen kommer 3 av dom fram & frågar om dom får sitta där, javisst, varför skulle dom inte. Så vi satt där, åt mat & disskuterade en stund.

Sen tog vi en gul bil hem ...


Bilder från kvällen ...


Vin & spel på balkongen

Fanny, jag, Sonya

Fanny, jag, Sonya

Fanny & jag

Anna, Sonya, Marie & jag

Anna, Sonya, Marie & jag

Där ligger min mobil, underst. Jobbigt läge säger jag bara!


Kommentarer
» Postat av: cissi

Skoj att anna, anna å marie e där oxå...hälsa dom från mej =)

2009-09-24 @ 13:58:17
» Postat av: Rebecca

Ha ha duktig tjej!

2009-09-24 @ 14:33:28
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback