Cappadocia/Nevşehir; dokuz gün (nio dagar)

Mina nio dagar i Nevşehir har varit jättebra.

På dagarna när Glassmannen & hans kompisar varit på universitetet har jag mest varit hemma. Softat, fixat i hemmet, kollat på tv, min nya favoritsysselsättning är att kolla på turkiska shower, haha.

På kvällarna har vi bara tagit det lugnt. Lagat mat tillsammans, kollat på film & bara haft det mysigt.

Jag började få lite hemlängtan efter en vecka. Varför? Jag saknade Sonya. Jag kände mig lite ensam när jag inte hade några kompisar i närheten.En annan anledning var att Sonya ringde flera gånger & inte mådde så bra. Så på fredagen sa jag till Glassmannen att jag ville åka & köpa biljett. Han bad mig att iaf stanna tills på måndag, ja sa okej.

I lördags var vi i Kapadokya, det var vackert. Det kommer mer om det i ett annat inlägg.

I söndags åkte vi in till stan, det tar ca. 15 minuter från där han bor. Vi handlade lite, kollade runt & köpte min bussbiljett.

På måndagen började jag få lite ångest att jag skulle åka. Jag fick ont i magen & låg i sängen & bara kollade rakt upp i taket i flera timmar, med musik på i bakgrunden. Glassmannen frågade flera gånger vad som hade hänt, om allt var bra.


Bussen skulle gå 23.30. 22.55 var vi på buss stationen. Bra tyckte vi, vi hade en halvtimme kvar med varandra & kunde säga hejdå ordentligt. Då kommer det en gubbe & skriker att bussen var där. Jag blev skit arg & kollade ner på stora gatan. Där såg jag 2 killar i vita skjortor stå & vinka. Glassmannen tog min väska & sa skynda, bussen e här! Vi sprang iväg mot bussen & mitt i allt tände jag en cigg, såklart & var så jävla förbannad. När jag kom fram var dom så stressade så jag pussade Glassmannen på kinderna 2 gånger, vände mig om & gick på. Glassmannen stog kvar & sa en massa saker efter mig när jag gick. Jag ville bara vända mig om & gå tillbaka till honom..


När jag kom på bussen hade en jävla kärring tagit min plats & hon vägrade att flytta på sig, fyfan vad arg jag var! Bussen tog ca. 8 timmar & jag kände mig ganska lättad när den svängde in på Otogar i Alanya...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback