Alanya; När träffade jag egentligen Glassmannen första gången?

Jag började spana på Glassmannen redan i juni. Men jag spanade verkligen bara. Inget annat än så.

En dag i juni var jag & Sonya hos Palle. Det var på dagen. Vi var där & softade som vi brukar. Helt plötsligt blev jag sugen på glass. Palle gav mig 5 lira & sa "gå & köp glass till oss alla". Jag gick & Sonya följde också med. När vi kom dit sa jag först att vi ville ha en strutglass med citronsmak. Killen kollade på mig & Sonya & började prata turkiska. Vi fnittrade som två 5 åringar & sa att vi inte kunde turkiska. Han fortsatte prata turkiska & vi fortsatte spela dumma. Då blev han lite irriterad, han förstog att vi kunde lite & att vi drev med honom.

Det blev inte mer än en glass just då. För jag frågade honom hur mycket den glassen kostade & han sa 5 lira. Jag kollade chockat på honom & skrattade, Sonya likaså. Men vi gav han 5 lira & gick tillbaka till Palle. Till honom berättade vi vad som hade hänt. Palle gick direkt dit & frågade varför han hade tagit så mycket pengar.

Under tiden pratade jag & Sonya om det här & tyckte det var jättelustigt allting. Sen pratade vi om att Glassmannens kusin var jättekaxig, han som vi just hade köpt glass av. Sen skojade vi lite med varan & sa att jag skulle ta Glassmannen & Sonya skulle ta hans kusin. Vi disskuterade också om deras likheter, att dom var väldigt lika varandra för att vara kusiner.

Det blev iaf inget mer med det på ett tag. & jag fortsatte bara som vanligt att spana lite då & då på Glassmannen.


Sen en dag i juli började jag & Glassmannen prata. Den kvällen slutade med att vi stog & dansade på James Dean & drack votkabull. Det var första gången vi träffades, trodde jag...

Nu när jag var i Nevsehir hos honom låg vi & pratade. Vi kom in på första gången vi sågs & jag sa att det var den kvällen vi var på James Dean. Han kollade på mig lite konstigt & sa "haha nej, första gången jag träffade dig tog jag 5 lira för en glass, jag gillade inte alls dig & Sonya då". Jag blev helt chockad & började tänka tillbaka. Jag gick igenom minsta lilla detalj & började as garva.

Det var alltså inte Glassmannens kusin vi hade köpt glass av den där dagen i juni, utan det var Glassmannen himself. Kanske inte så konstigt att dom var så lika varandra då? Haha.

Vi pratade ganska länge om det & kunde inte sluta skratta åt det ...


Kommentarer
» Postat av: Josefine

Hej!

Allt väl?

Brukar ju inte kommentera, men ville bara säga att jag tycker att det är så kul att läsa din blogg. Du verkar ha ett så härligt liv där nere i Alanya, jag är allt lite avis...Hoppas allt går bra med glassmannen (hehe, skrattade allt lite för mig själv, vilket roligt smeknamn du har på honom!)Kram

2009-10-22 @ 21:02:58
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com
» Postat av: Eirin

HAHAHAHA!! Så sykt bra :D:D:D

2009-10-23 @ 02:33:36
» Postat av: giulia

nämen canim !! Hahahahahhahaha !!:D:D:D, berättade du för glassmannen att ni trodde att det var kusinen ???hahaha kram på dig !

2009-10-25 @ 22:03:33
URL: http://disilvestro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback