Alanya; Fika, öl i castle & efterfest

Igår kväll gick jag & Sonya till balikcilar & fikade. Så skönt att det bara var hon & jag, det är inte ofta vi får våran egentid som vi ibland behöver. Vi kunde prata om allt utan att tänka på vad man säger för att någon annan är där.

Efter det gick vi till Carisma & sa hej då till Tessi som åkte tillbaka till Sverige inatt. & så köpte vi telefonkort & ringde Axeln & Glassmannen.

Vi hade inget speciellt att göra efter det så vi gick till Garage & hälsade på några kompisar där. A.G. bjöd oss på en varsin öl & vi satt där en stund & bara pratade. Då ringde Axeln & sa att vi skulle möta honom utanför vårat hem om ca. 5 minuter. Så vi skyndade oss iväg.

När vi kom fram väntade Axeln & hans kusin med varsin moppe. Vi åkte upp till castel & satte oss på en mysig resturang, drack en varsin öl, njöt av den underbara utsikten & snackade.

Vi kom hem vid 2 tiden & då började efterfesten här. Vi drack några drinkar & Axeln blev på riktigt bra humör & dansade hur mycket som helst. Han försökte sig även på att dansa kolbasti som han inte kan. Jag skrattade nästan så jag kissade på mig. Vi hade det riktigt trevligt :)

När folk hade gått & andra somnat satt jag & Oskar & pratade om livet. Vi pratade säkert i 4 timmar. När klockan var 8 hade jag fortfarande inte somnat, så jag satte på en film & då tog det inte lång tid tills jag somnade.Varm choklad på Balikcilar

Utsikten från resturangen vi var på

Axeln & Sonya


Kommentarer
» Postat av: - ● Rebecca ● -

jag e inte lika förbannad men fan va sjuk jag blivit.

BLÄ!Hur e d me dig?

2009-10-24 @ 19:12:20
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
» Postat av: Josefine

Hej!

Jag har bott i Istanbul förut, så det är väl där jag har rört mig mest. Har varit en del i Alanya på semester och så, förstås. Skulle verkligen inte ha något emot att flytta ner dit. Men det går inte just nu, iaf.Bor du där för gott nu, eller flyttar du hem över vintern?Förresten, vilken uuuunderbar utsikt från restaurangen, gud vad jag längtar dit nu!2009-10-24 @ 21:22:14
URL: http://josefinecataltepe.blogspot.com
» Postat av: - ● Rebecca ● -

Tack du,jag ska försöka.Nä men d händer exakt ingenting o d e väl d som gör mig förbannad.

Han verkar lixom va nöjd me läget o d e inte jag.man leker inte me mig.. .så enkelt e d bara!

2009-10-24 @ 21:25:07
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
» Postat av: - ● Rebecca ● -

Jag vet faktiskt inte,jag ska inte göra ett piss tills han gör något åt saken.

Jag orkar inte engagera mig.

2009-10-24 @ 21:38:28
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
» Postat av: - ● Rebecca ● -

I've been down this road too many times before... så jag e rätt van o har lärt mig o hålla mig borta ifall d e d som krävs.

2009-10-24 @ 21:51:42
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback