Alanya; Alla såg oss !..

Igår kväll gick jag, SonyaOskar till Kaktus för att möta H. Vi satt där en stund & pratade om en hel del saker som har hänt den senaste tiden, vilket är ganska mycket.

Lite efter 3 gick vi därifrån & skulle gå hem. När vi går igenom centrum sitter Långben där & äter. Han kollar på mig med en väldigt konstig blick & undrar säkert varför jag & Sonya är med 2 killar. Jag vinkade till honom & lekte som ingenting alls. Men det är ju ganska säkert att han kommer föra det vidare till Glassmannen, men då tar jag det därifrån.

När vi kommit lite längre upp träffar vi på en finsk kompis, vi pratar lite med henne & då hör jag någon skrika Sonya. Det var Blackie. Jag kollade på Oskar & H & ser att dom kollar & undrar varför han ropar på henne sådär. Vi lekte bara som ingenting återigen & gick vidare.

När vi nästan var framme vid Queens Garden hör jag en moppe svänga ut därifrån. Jag & Sonya kollade bara på varandra & sa "Jaha, vilka är det nu som kommer". Det var SA & Hörrö. SA skriker "Sofiyaa, naber kiz?" Jag vinkar till honom också & fortsatte att gå. Det kommer ju garanterat förmedlas vidare till Älskade A.

Jag & Sonya började disskutera att nu tror ju såklart alla som har sett oss att vi har något mer att göra med Oskar & H & att vi inte bara är kompisar.


Vi var nästan uppe vid Atatürk gatan när Orren kommer med en tjej, han kollar på oss & ger oss ett sånt där smile som 'haha nu tog jag er!'


Kommentarer
» Postat av: - ● Rebecca ● -

ha ha ha ha fyyyy fan,jag hatar när folk ser en när man minst av allt vill d. haha

2009-10-18 @ 15:59:56
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
» Postat av: anna

vilka intriger ;)

2009-10-18 @ 19:11:40
URL: http://annakrantz.blogg.se/
» Postat av: Eirin

Orren? Hörrö?? Haha gillar inte at jeg har missat en hel del! :(

2009-10-18 @ 23:35:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback