Hello friends :)

Jag är lika tråkig idag.

Jobbade 9-17 sen kom mamma till jobbet & vi gick runt i stan lite.
Jag var ute efter ett par skor jag har kollat på i någon vecka nu, men när jag ska köpa dom finns det bara en sko, antingen var den andra borta eller så har väl någon dum jävel tagit den andra. Hittade iofs ett par andra skit snygga skor, dom köper jag imorn! :D

Jag har 3 Alanya updates kvar, ska försöka göra klart dom fort som fan nu & publisera. Sen är det ju alla bilder & videobloggar. Jag väntar fortfarande på bilder från min brorsa & när det gäller videobloggarna så vill jag inte lägga upp dom utan att höra dom, mitt ljud på datan har pajjat! Så dom kommer förhoppningsvis men det kan ta en stund.

Nu är jag skit hungrig, storkok idag. Har lax & köttfärs som måste göras iordning så det blir lite olika maträtter här idag.

Efter maten blir det en dusch, sen sängen!

Kommentarer
» Postat av: Junitjej

Nu är det snart Kristi flygare-helg. Så skönt! Har du något särskilt inplanerat?

2009-05-19 @ 20:46:48
URL: http://junitjejen.se
» Postat av: Jen

Åh jag som ville ha mina älskade xider. Jag dricker ju varken öl, vin eller vodka bull så drinkar varje kväll kommer ju dra alla pengar.När man jobbar orkar man inte blogga, belive me!

Musiken får jag leta mig igenom, har bara gamla låtar nu känns det som.

Har ni hittat resa?

Bambino sa att ni kommer den 10 juni? Eller så har han missförstått.Skorna, jag måste prova i butiken om jag passar med det där breda spännet vid ankeln. annars hade jag slått till direkt. är nyfiken på skorna du ska köpa imorgon...kram

2009-05-19 @ 22:48:00
URL: http://kampenmotmigsjalv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback