Alanya 23/4; Vänner, mat & strawberry daiquiri

På dagen tog vi det bara lugnt & gick runt lite.

Vi hälsade på några kompisar i en shop vid fredagsmarknaden, där satt vi ett tag & drack te & snackade massor.

Efter det gick vi till ännu en kompis i en shop & softade lite. Det tog inte lång tid tills vi alla blev hungriga så vi beställde döner & ayran i mängder, gick upp på taket & käkade. Gott som fan & en fin utsikt! Där uppe kunde man se en hel del, ett perfekt spaningsställe.

På kvällen gick vi till Mambo. Några kompisar jobbar där & vi hade lovat att komma. Det blev några strawberry daiquiri & den blåaste drinken jag någonsin sett. Fråga mig inte vad det var, det vet jag inte.

Sen drog Simon, Sonya, A.G & jag vidare till Havana. Jag lyckades bli rätt borta & Sonya likaså. Jag spillde ut en votka bull som dom precis satte på baren. Men ingen fara på taket, haha, jag fick ju en ny.

Havana träffade jag MH för första gången, trevlig som fan & jävligt lugn av sig.

När Havana stängde gick vi till Dürüm fast food & åt, sen blev det en taxi hem. A.G insisterade på att vi skulle ta en taxi & att han skulle betala. Gå hem fick vi inte!

Kommentarer
» Postat av: Jen

Vad är Mambo?Hela inlägget lät mysigt. Ska nog ha en dagbok där nere så man kan skriva ner allt som händer som man för över till bloggen haha. Smart!Har du förrästen nån flört där nere? Tror aldrig jag frågat...Det här jobbet är det jag själv jobbade med när jag var nere 2006.Animations team är ju ett Underhållnings team på hotellet. På detta hotell Club Sidar som vi även jobbade på (och kommer att bo på) är där en vatten rutchi kana där man kommer stå "vakt" och när inte bossen är där åker man själv hehe. Sen får man värsta solbrännan också =)

Sedan blir det underhållnings shower på kvällarna för gästerna. Vissa kvällar i veckan blir det att ta med gästerna på disko. Vi har jobbat ihop med Klass disko i Mahmutlar och James Dean och även Murphys. Det är vad animations chefen har kommit överens med. Och då får man "provition" på hur många gäster man får med sig. Även provition ges till de som lyckas sälja flest "Mini clubs skivor".

Tjejerna är oftast med i Mini clubben. Ett litet gulligt hus för barnen där man sitter och ritar med dom och så.

Jag jobbade med en turkisk tjej och vi ville ju såklart va i poolen så vi tog barnen till barn poolen och lekte med saker som finns där som bowling osv.

Sen på kvällarna har man "Mini disko" för barnen där man lär upp sig de speciella danserna som alla barn tycker är skit roligt.Man får ett rum att bo i på hotellet plus lön, plus dricka, glass, frukost, lunch & mat. Och såklart gratis drink på de diskona ni går på om ni tar med gästerna.

När jag skriver om detta vill jag bara tillbaka och göra samma sak en sista sommar haha.

2009-05-06 @ 20:34:39
URL: http://kampenmotmigsjalv.blogspot.com
» Postat av: Jen

Flörta kan man alltid göra =)Jag trivdes absolut med jobbet, men allt handlar om VEM man jobbar med. Nu vet jag ju inte vem som är med i detta animation teamet förutom han som då är chef över teamet.

Är det du och din kusin som är intresserade? Tänkte då be min man hälsa honom det ikväll när han kommer hem då han inte är inne på msn nu så kan inte prata med honom angående lönen.

Jag minns inte vad jag fick men det var inte mycket. Sen var det ju också tre år sen. Det bästa är ju att man får boende, mat tre gånger om dagen plus glass & läsk/vatten.

Men sen fick min man högre lön än mig, kanske för att jag "bara" var i mini clubben. Jag vägrade att va med i showerna haha. Men det kom jag bara undan med pga min man haha.Club Sidar, svårt att förklara, hur många gånger jag än varit i Alanya så har jag ingen aning om gatorna. Men i år är det Ving som har hotellet så om du går in på deras hemsida så kan du se bilderna. Jätte fint hotell med STOR pool!

2009-05-06 @ 21:17:32
URL: http://kampenmotmigsjalv.blogspot.com
» Postat av: jessica

Hallå.. hehe hur har ni haft det? mkt bus eller? :D

2009-05-06 @ 21:43:00
URL: http://theycallmejessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback