Alanya; Vilken jävla kväll !!

På dagen tog jag det bara lugnt hemma. Sonya var i Dimcay med Axeln.

Sonya kom hem vid 6 tiden & då softade vi bara & pratade en massa skit.

Vi gick ut vid 10 tiden, hungriga som fan. Vi åt på Bistro Hawaii, dom gav oss ett rätt bra erbjudande.

Efter det gick vi mot centrum & softade med alla vännerna i shopparna.

Då kände vi helt plötsligt för en öl så vi gick till Queens Garden & satte oss där.

Efter 4 öl gick vi ner till hamnen. Vi skulle leta efter Sonyas kompis som är här från Sverige. Vi hann inte leta så länge förns vi ser T. Han glodde som fan. Vi har inte sett honom förns den dagen han & K försökte haffa oss. Vi fick lite panik & började gå fort som fan. Till slut sprang vi, vi ville inte ta risken att han skulle komma ifatt oss. Vi gömde oss på toaletten på Carisma. Satt där en stund, sen bestämde vi oss för att gå hem, vi orkade inte ta några risker alls.

När vi gick hem gick vi förbi Glassmannen. Han frågade hur jag mådde & jag svarade. Sen gick vi, kände att jag inte riktigt hade tid att stå & snacka just då & där.

Vi hade kommit en bit på väg hem & ska gå över gatan när jag hör någon ropa mitt namn. En bil stannar & W hoppar ut. Vi pratade lite med honom, mest pratade vi om M. Alla är fortfarande lika chockade över allt som har hänt...

När vi till slut kom hem satte vi oss på balkongen & snackade lite om allt som hänt under kvällen. Sen somnade jag arg, ledsen & upprörd....

Kommentarer
» Postat av: hej

vore snällt om du kunde tala om namn och location på stället du fixar pedikyr och sånt på. kanske även frissan om du vill förståss..! Åker ner 3 veckor i september och behöver tips på bra ställe som nån känner till av egen erfarenhet.

Ha de gott:)

2009-08-07 @ 19:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback