Alanya 21/4; Stranden, tjaffs & party för hela slanten

Vi bestämde oss för att dra ner till stranden & det gjorde vi. Vi brukar inte vara dom bästa pa att spendera mycket tid där, men lite färg maste vi ju fa. Varmt & skönt var det & tro det eller ej men jag var först i vattnet, men Sonya & Simon var inte langt efter. Kallt var det men när vi varit i en stund var det rätt skönt. Videoblogg pa första doppet kommer sen :)

Efter stranden gick vi hem, gjorde oss i ordning & sen blev det middag pa Luxor hos mamma. Nagra votka bull hann det oxo bli. & 9 kom en kompis & hämtade oss & vi akte till hans nya shop för en snabb titt. Sen akte vi ner till hamnen & satte oss pa ett cafe, för mig & Sonya blev det öl. Jag kände redan efter halva ölen att jag skulle fa en fet snefylla, men dum som man är fortsätter man ju dricka.

Vi börjar röra oss mot James Dean & utanför där blir det tjaffs. Älskade A, M & 2 andra hade en hetsig disskution, om vad orkar jag inte ga in pa. Det var iaf droppen för mig, jag blev förbannad sa jag & Sonya gick därifran mitt i allt.

Arga & besvikna som vi var gick vi till Havana för mer alkohol, Tequilarace blev det (maste bara papeka nu att jag inte druckit tequila sen i juli da det blev för mkt & efter det har jag inte ens kunnat kolla pa en flaska.) & ännu mer votka bull.

Efter det drog vi till Queens Garden för att prata med nagra.

När vi sen ska ga hittar vi nagra kompisar, vi lanar deras moppe & kör runt lite. Men fortfarande kände vi för mer alkohol sa vi drog tillbaka till James Dean & drack votka orange & shottar.

När vi inte orkade sitta där längre gick vi tillbaka till vara kompisar, vi akte hem till dom, drack votka fanta. En av dom lagade massor med god mat till oss & vi at tills det verkligen inte gick mer.

Vid 5 tiden höll jag seriöst pa att decka staendes, jag lyckades ramla över en soffa när jag stog helt still, sa vi tyckte helt enkelt att vi gjort vart för denna kväll & att det var dags för att dra oss tillbaka till hotellet & inta sängen.


Kommentarer
» Postat av: - ● Rebecca ● -

Ja d ska bli 15-20 grader på fredag så d lär nog bli lite varmare tills ni kommer hem igen.Händer ingenting idag.

bara va hemma o lata.

2009-04-22 @ 17:32:40
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
» Postat av: Giulia DS

alkis !! hhahahahah fett kul !!! jag har fetaste inlämningen på fredag !! jag har inte ens kommit hälften !! :P

2009-04-22 @ 17:48:41
URL: http://giuly.blogg.se/
» Postat av: Jen

Människa, hur mycket tål du att dricka...jag delade en äcklig vad heter den long island ice tea eller vad den heter och jag blev såååå full....

2009-04-22 @ 19:44:47
URL: http://kampenmotmigsjalv.blogspot.com
» Postat av: Izzi

Sugen på gratis presentkort men trött på höga poänggränser och svårt att värva folk? Då ska du skynda dig in på http://www.gratis5.se/user/register/megasus87 som är en HELT NY sida där det är jättelätt att samla poäng!

Efter två timmar har jag redan fått 300 i presentkort, och mer kommer det att bli! ;) Registrera dig via min länk och få 25 gratispoäng som du ej får om du inte går via en värvningslänk.

2009-04-22 @ 20:32:32
» Postat av: Denise

Jag åker på kvällen lördagen den andra maj :) Så kort sagt, nästa lördag =)

2009-04-22 @ 20:55:30
URL: http://dandersson.blogg.se/
» Postat av: malin

Hehehe! I like it;)

2009-04-22 @ 21:33:19
URL: http://missertas.blogg.se/
» Postat av: Giulia DS

halva uppgiften är klar har skrivit drygt 10 sidor !! hahahha damn !! deadline flyttades till måndag morgon !:D2009-04-23 @ 17:58:20
URL: http://giuly.blogg.se/
» Postat av: Giulia DS

aah fan inte bara muchen allt det finns hår på fan hahahahah knas !!! fett synd stackars oss kvinnor ! varför fick männen det enklare :(

2009-04-23 @ 17:59:15
URL: http://giuly.blogg.se/
» Postat av: sofie

Är det inte kallt i vattnet??? hihi ha det så kul.

2009-04-24 @ 17:33:31
URL: http://metrobloggen.se/sees

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback