today is the day

Det är allt jag behöver säga!... Äntligen =D !!


sjuk som en åsna

Klart att jag ska bli sjuk som en åsna, när jag snart ska göra något som jag väntat på länge.. Så jävla typiskt. Jag har feber, huvudvärk, ont i halsen, ont i hela kroppen, svettas/fryser..
Jag gör massor för att försöka bli frisk snabbare, har hur mycket kläder som helst på mig, tar det allmänt lugnt, dricker te med lime...
 Någon som vet vad man mer kan göra för att förhoppningsvis bli bättre snabbare ?
alla har en gräns

Vad fan har du gjort dig själv till? Jag kan ta en del, men för mycket skit går jag inte med på, alla har en gräns! Du har gjort ett val, genom hur du har betett dig, hoppas du inte ångrar dig senare...


bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll


jag & daniella

Sitter och väntar på Daniella, hon kommer när som helst. Ja och min älskling ska spendera våran kväll tillsammans, wuhuu så kul :D

Vad skulle jag göra utan Daniella? Really I dont know...


10 tecken på att han/hon är intresserad...

1) Pupillerna vidgas
En människa som tycker om det han/hon ser vidgar automatiskt pupillerna.

2) Härmar dig
Han/hon följer och anpassar sig omedvetet efter ditt sätt att röra sig.

3) Bröstar upp sig Kroppen blir mer öppen. En man spänner bröstkorgen och en kvinna visar sina behag.

4) Slår ner blicken
Han/hon tittar på dig men vänder bort blicken när du möter den. En kvinna slår ofta ner blicken i marken först. Det är ett tecken på ödmjukhet.

5) Fixar med håret
Kvinnor fixar omedvetet med örhängen eller håret. Hon visar handleden (kroppens känsligaste del) och handflatan. Det signalerar "Jag är känslig, jag är obeväpnad (handen är tom), jag är vacker (fixar med håret)."

6) Fötterna i golvet
Fötterna i golvet betyder "jag är inte på väg härifrån - jag vill stanna kvar".

7) Kommer nära
Mittemot - att sitta/stå mittemot någon innebär att man blottar sig. Normalt håller vi en 45-gradig vinkel mot främlingar. Är vi intresserade tar vi även bort barriärer som glasögon, händer o?s?v.

8) Böjer sig framåt
Framåtlutad - personen böjer sig framåt mot dig.

9) Äter inför dig
Ett tecken på sexuell attraktion är att personen stoppar något i munnen. Att titta på någon samtidigt är undermedvetet sexuellt.

10) Klär av sig
Män tar av sig kavajen, knäpper upp slipsen - kvinnor släpper ut håret, dinglar med tårna i sandalen.


1 year

2007-10-13 . 1 year . I will never forget .
det gamla vanliga

Idag är det måndag, jag sitter hemma som vanligt.. är så galet uttråkad! Men senare idag ska jag åka och prata med några om ett jobb, hoppas hoppas hoppas jag får de! :)

Annars, vad händer i mitt liv ? Hm...

Sonya va hos mig i lördags, vi softade bara, snacka en hel del som vanligt.
 Igår åkte jag mamma och Sonya till fittja, jag köpte en resväska, sen käka vi. Tyckte jag gjorde ett ganska bra kap på väskan, med tanke på storleken oxå, 270 kr + att den har dubbdäck, haha det är inte alla resväskor som har det.
 Senare var jag, mamma och Daniella ute och promenerade!Sonya & jag på Queens Garden i Alanya !mamma

Hade jätte mysig o rolig fredagkväll igår. Åt jätte gott med mamma, tog ett glas vin :P när vi blev alltför rastlösa så gick vi ut och promenera, trots regnet! Så mycket som vi gick igår har jag inte gått på väldigt länge, men jag och Salih kom fram till att det är bra för min rumpa = /. Så vi fortsatte....
 När jag och mamma kom till centrum ser vi massa folk i typ 14årsåldern och polisen. För det är ju jättetufft att stå och hänga i centrum, spela tuffa och dricka alkohol... puh, småbarn!
 Jag och mamma fortsätte våran promenad och hör något som smäller, och det håller på i ca. 1 timme. Jag visste att min bror var ute och nojig som jag är letade jag rätt på honom. Hittade honom med 4 kompisar och bestämde mig för att det här var ett bra tillfälle att prata allvar med grabbarna. Min bror och en av hans kompisar var villiga att lyssna, den tredje satt tyst som ett fån, den fjärde har ADHD och kunde inte hålla käften! Jag som verkligen inte har tålamod med sånt!
 Under hela resan har min vän Salih från turkiet varit i telefonen, som senare fick lyssna på när jag skulle prata politik och världsfrågor. kanske var tur att mina batterier dog ?
arbetsökande ?

Va på arbetsintervju idag på ett cafe, kändes lite roligt, jag va den som styrde intervjun kändes det som.. haha, lustigt. Iaf jag sa till henne att jag ska tänka tills på måndag, har fått ett annat erbjudande som lockar ännu mer, får veta mer i helgen.
Det börjar bli väldigt långtråkigt att gå hemma hela dagarna, jag måste göra något!


RSS 2.0