Alanya; Storstädning, oväntad fylla & tårar som bara rinner

Igår storstädade jag & Sonya. Vi höll på i typ 4 timmar & är ändå inte klara. Det tar sin lilla tid.

Sen blev vi bjudna på middag hemma hos grannen, tacos. Fyfan va gott! Vi satt där en stund & snackade lite skit & efter en stund bestämde vi oss för en liten shoppingrunda. Jag inhandlade en skärbräda, liten kastrull, badrumsställ & badrumsspegel.

På kvällen gick vi hem till våran granner igen. Vi rökte vattenpipa, drack te & åt lite gott. Tjejsnacket gick i 380 ! Jag var där till halv 1, sen gick jag & Eirin ut.

Vi hade inte tänkt gå till Queens Garden egentligen, men så blev det. Jag är inte förvånad. Jag drack dock bara en cola, kände inte alls för att dricka... Sen hände det något. Jag såg något. Det tog totalsnörr på min hjärna & jag började hälla i mig alkohol. Jag lyckades bli ganska så borta på bara 10 minuter.

Då gick vi till Havana. Vi ville sitta vid bord, men det var ju såklart fullt överallt. Så vi satte oss i baren. Det hade gått ca. 30 sekunder & hon säger "Där är Glassmannen". Jag vände mig om & visst fan var han där. Han stog & dansade med 2 tjejer. Jag kan inte påstå att jag gillar honom så, ni vet. Men jag har en tendens att ta åt mig ganska mycket i såna här situationer. Så vad gör jag? Jag häller i mig ölen & blir aspackad! Efter det fick vi gratis shotar som inte var att leka med.


Vi går till Carisma & sätter oss där. Jag pratade lite med G. Träffade 2 svenska tjejer som vi satt & pratade med, jag råkade tyvärr också dricka en hel del från hennes drink. Då ringde Sonya & tårarna kom.


Sonya
skyndade sig & mötte mig vid Atatürk statyn, tog hem mig & försökte lugna ner mig så gott hon kunde.


Fyfan vilken jävla kväll !!


Kommentarer
» Postat av: Jennifer

Hej:) jag undrar bara hur länge du har varit i alanya och hur länge du ska stanna? Och hur hittade du lägenhet?:)Tacksam för svar

2009-08-29 @ 10:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback